Ti saprak Diadegkeun Dina 1998, Kami Parantos Dibaktikeun Pikeun Nyayogikeun Layanan Oem Sareng Odm Pikeun Rakan Ti Sakumna Jagat.

Tim R&D Kreatif Tetep Ngalakukeun Analisis Pasar Sareng Pangembangan Produk Kanggo Ngawihkeun Produk Unik Sareng Premium Kanggo Rakan.

Menangkeun Kerjasama Win sareng Pelayanan Berorientasi Kepuasan Pelanggan Pikeun Kemitraan Jangka Panjang anu dipercaya sareng Berkelanjutan.

Kami salawasna ngalakukeun anu pangsaéna

Nyaho kami sacara rinci

Dongguan Yong Fang Electronics Technology Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji produsen profesional ti Donguan, Guangdong, Cina. Kami gaduh langkung ti 23 taun pangalaman jasa manufaktur OEM sareng ODM internasional ngeunaan Headphone sareng earphone nirkabel & kabel.

Kusabab didirikeun taun 1998, kami fokus kana ngarancang, ngadamel, sareng pamasaran headphone nirkabel & kabel kualitas luhur. Ayeuna, seri produk utama kami nyaéta headphone aktif anu ngabolaykeun headphone, earphone stereo nirkabel sajati, earphone midangkeun mikropon dual, headphone nirkabel, earphone olahraga nirkabel sareng earphone kabel.

Kanggo inpormasi lengkep! mangga ngahubungan kami

BARU produk

  • Active Noise Control Custom Made Logo low moq customise casque earphone ANC 808 Bluetooth Wireless Headphones With Microphone

    Kontrol Noise Aktif Custom Made Logo low moq c ...

    Nami produk : ANC-808 【Noise Aktip Ngabololkeun Dugi ka 18-22dB AN Headphone ANC ieu sacara aktip tiasa ngadeteksi gangguan lingkungan via sistem pembatalan noise aktif anu diwangun di jero headphone. Éta dirarancang sareng téknologi Feed Forward ANC. Tingkat réduksi noise ti 18 dB dugi ka 22 dB. Janten, nalika kami nuju hiber, karéta, metro, atanapi jalan-jalan di jalan umum atanapi mall, headphone ANC ieu tiasa ngabatalkeun sora-sora sareng nyiptakeun dunya anu pas pikeun anjeun; 【40mm neodymium bass kuat dri ...

    pd_ico_01
  • USB C Charging Newly Created Price Competitive Over Head Wireless Bluetooth Headphone

    USB C Ngecas Harga Anyar Didamel Saing ...

    nami produk : BT-6056 Fitur: 1. Jarak damel: 10 M 2. Batre rechargable built-in: 3.7V, 200mAh 3. Waktu maén: dugi ka 8 jam 4. Telepon diajak: dugi ka 8 jam 5. Waktu Ngecas: 2.0 ~ 2.5hours 6. Stand-by time: dugi ka 15 dinten -Kanggo kabel ngecas USB, teu nganggo kabel audio driver 40mm neodymium supir bass anu kuat head headphone nirkabel ieu dirancang kalayan supir kajelasan bass anu kuat anu khusus pikeun pangalaman ngadangukeun anu endah; Technology Téhnologi Bluetooth Wireless Anyar】 Kanggo st ...

    pd_ico_01
  • Low Latency Gaming Mode Touch Control RGB Lights Dual Driver Supporting True Wireless Earbuds Earphone

    Latency Low Mode Mode Touch Control RGB Light ...

    Ngaran produk : T26 Impedance: 16Ω SPL: 96 ± 3dB (dina 1000Hz) Dihaturkeun kakuatan: 10mW Kamampuh agrégat: 15mW Frékuénsi Tanggapan: 20Hz-20,000Hz Mikropon Satuan: MEMS 2718 Diréktipitas: SPL: -42 ± 3dB Impedansi: ≤2.2kΩ Frékuénsi Réspon: 100Hz-10,000Hz Tegangan operasi: 2V Charger box: charger box ngecas ayeuna: 300 m Li-batre: 3.7 V, 500 mA Standy current: 100uA Charging time pikeun kadua nguping: 5 charger box waktos ngecas waktos: 2H ing Endah Bass Dual Neodymium 6mm Driver】 Gampang mendakan ...

    pd_ico_01
  • Semi In Ear Design USB C Bluetooth True Wireless Earbuds T15

    Semi Dina Ceuli Desain USB C Bluetooth True Wireles ...

    ngaran roduct : T15 Speaker diameter: ¢ 10mm Impedance: 16Ω SPL: 96 ± 3dB (dina 1000Hz) Daya anu dipeunteun: 10mW Kamampuh agrégat : 15mW Frékuénsi Tanggapan: 20Hz-20,000Hz Mikropon Unit: MEMS 2718 Diréktipitas: SPL: -42 ± 3dB Impedansi : ≤2.2kΩ Frékuénsi Tanggapan: 100Hz-10,000Hz Tegangan operasi: 2V Charger box: charger box ngecas ayeuna: 300 mA Li-batre: 3.7 V, 500 mAH Standy ayeuna: 100uA Waktu ngecas pikeun duanana nguping: 4,5 waktos kotak carjer ngecas waktos : 2H Ch Stips ATS Chipset, Versi5.0】 Ieu ...

    pd_ico_01