USB C Ngecas Harga Anyar Didamel Kompetitif Ngalangkungan Headphone Bluetooth Nirkabel

Pedaran pondok:

Solusi Bluetooth:

V 5.0 (Bluetrum Chipset)

Dukung A2DP, AVRCP, HSP, sareng HFP propil Headset spésifikasi:

1. Unit Supir: 40mm;

2. Impedansi: 32ohm;

3. Sensitipitas: 96dB +/- 3dB;

4. Max. Kakuatan Masukan: 20mW;

5. Réspon Frequecny: 20Hz-20kHz;


Detil Produk

nami produk : BT-6056

Fitur:

1. Jarak damel: 10 M

2. Batré rechargable diwangun-di: 3.7V, 200mAh

3. Waktu maén: dugi ka 8 jam

4. Obrolan telepon: dugi ka 8 jam

5. Waktos Ngecas: 2.0 ~ 2.5 jam

6. Waktos ngantosan: dugi ka 15 dinten -Kalayan kabel ngecas USB, teu nganggo kabel audio

Driver 40mm neodymium supir bass anu kuat】 headphone nirkabel ieu dirancang kalayan supir kajelasan tinggi bass anu kuat pikeun ngarobih endah

Pangalaman;

Technology Téhnologi Bluetooth Wireless Anyar】 Pikeun kinerja stabil, gancang transmisi, sareng konsumsi daya anu handap, headset Bluetooth ieu dirancang kalayan chipset versi vérsi Bluetooth 5.0;

【Bantalan ageung bantal sareng bantalan sirah】 Headset Bluetooth ieu dibarengan ku sumur ikat sirah kulit bantal sareng bantalan ceuli lemes ukuranana ageung. Aranjeunna dirancang pikeun jangka panjang ngagem kanyamanan sareng épék isolasi noise pasip hébat pikeun misahkeun sora-sora ti lingkungan sakurilingna.

Control Kontrol Handap Gampang Kanggo Operasi Anu Sanggup】Headphone nirkabel ieu tiasa gampang dikontrol ku tilu tombol anu dirancang dina earpiece. Kalayan tanda indikasi fungsi diukir dina luhur unggal tombol, urang tiasa gampang diajar fungsi unik unggal tombol;

Space Spasi ageung Kanggo Batré ageung & USB C Power Charging】Salaku headphone nirkabel nirkabel nirkabel kalapa, kami ngarancang rohangan anu ageung pisan pikeun batré ukuran ageung. Sareng, tibatan stop kontak ngecas kakuatan USB 5 Pin USB, urang mendesain headset Bluetooth ieu kalayan stop kontak USB C na panganyarna. Janten, anjeun tiasa ngarobih headphone ieu nganggo kapasitas batré sakumaha anu anjeun pikahoyong;

【Baris Dina Modeu Pikeun Sambungan kabel】Headset nirkabel ieu ngadukung koneksi kabel. Dina handapeun corétan, aya stopkontak audio 3.5mm universal standar. Urang tiasa nyambungkeun alat naon waé kalayan sambungan 3.5mm ngalangkungan kabel audio anu napel;

Sl Gelés Headband anu jembar Pikeun kabugaran anu langkung saé】Pikeun nyocogkeun ukuran pangguna anu béda, headband tiasa diatur. Kami tiasa sacara gampil ngarobih ukuran headband sacara umum ngalangkungan desain struktur geser tina headphone ieu;

【EMC Patuh sareng RoHS Disatujuan】 Di sagigireun reliabilitas standar na tés kaamanan di bumi, headphone nirkabel ieu lulus tés EMC sareng tés RoHS. Sareng, modél ieu ogé ngagaduhan laporan transportasi laut atanapi udara anu diperyogikeun na sertipikat, sapertos MSDS, UN38.3, sareng seueur deui;

6056-Pink-16056-Black-16056-Black-26056-Black-56056-Red-16056-White-36056-Red-36056-Red-4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami