Desain Semi Dina Ceuli USB C Bluetooth True Wireless Earbuds T15

Pedaran pondok:

Solusi Bluetooth: JL6976 V5.1

Kisaran: dugi ka 10M

Kamampuh Li-batré: 3.7V, 35 mah

Waktos ngobrol: 2.5H

Waktos maén musik: 3H

Waktu sayaga: 48H                                                                                         

Ngecas waktos: 1.5H


Detil Produk

ngaran roduct : T15

Diaméter spiker: ¢ 10mm

Impedansi: 16Ω

SPL: 96 ± 3dB (dina 1000Hz)

Dihaturkeun kakuatan: 10mW

Kamampuh agrégat : 15mW

Tanggapan Frékuénsi: 20Hz-20,000Hz

Unit Mikropon: MEMS 2718

Diréktipitas:

SPL: -42 ± 3dB

Impedansi: ≤2.2kΩ

Tanggapan Frékuénsi: 100Hz-10,000Hz

Tegangan operasi: 2V

Kotak carjer:

kotak carjer ngecas ayeuna: 300 mah

Li-batré: 3,7 V, 500 mAH

Standy ayeuna: 100uA

Ngecas waktos kanggo dua Ceuli: 4,5 waktos

kotak ngecas waktos ngecas: 2H

【Stips ATS Chipset, Vérsi5.0】Earbuds nirkabel leres ieu didasarkeun kana chipset ATS high end, ATS 3015, dipidangkeun kalayan kinerja Bluetooth anu stabil sareng latency anu handap;

Driver Supir 10mm, Desain Semi Dina Ceuli】Pikeun kanyamanan ngagem jangka panjang anu pamungkas sareng kabugaran anu unik, earbuds Bluetooth ieu dirancang dina semi dina gaya ceuli sareng di jero perumahan mangrupikeun driver anu kuat 10mm.
Driver Ultimate Bass High Clarity 6mm Neodymium Driver Driverkualitas luhur stereo 6mm neodymium di jero perumahan akustik anu digarap sacara propésional sareng sacara ergonomis baranahan sora bass anu jero pisan anu jelas;

Ature Ultimate Latency Feature Kanggo Mode Kaulinan】Éta ngadukung modeu kaulinan latency super lemah, nalika urang maénkeun kaulinan, urang ampir tiasa ningali, nguping, ngaraosan sareng ngaréaksikeun naon anu kajantenan di buruan sacara épéktip. Ieu sababna ayeuna, seuseueurna jalma nganggo headphone kaulinan kabel, tibatan headphone kaulinan nirkabel, khususna pikeun pamaén gim profesional. Kalayan paningkatan dina latency, ayeuna, beuki seueur headset midangkeun nirkabel bakal janten pilihan favorit kaulinan;
Design Kabugaran Unik Sareng Desain Téknik Ergonomis】Kanggo sabagéan ageung earbuds tws, jalma hariwang ngeunaan kabugaran kanyamanan sareng ragrag tina Ceuli. Tim R&D anu ngalaman kami ngalakukeun analisis anu detil sareng jero sareng sababaraha kali tés praktis pikeun ningkatkeun sareng mastikeun masalah umum tapi nyeri sirah ieu. Sareng, pikeun kabugaran anu unik, ujung ceuli silikon sacara pribadi disesuaikan pikeun modél kieu;
Case Kasus Batré USB C Ngarojong Ngecas Nirkabel】Tetep ditingkatkeun sapinuhna, stop kontak ngecas listrik mikro 5 pin umum diganti ku stop kontak USB C anu populér. Naon deui. Modél ieu tiasa didesain ku dukungan pangisian daya nirkabel. Ieu mangrupikeun fitur sareng fungsi opsional pikeun modél kieu. Kalayan fitur ieu, batréna tiasa diisi deui ku kabel USB C atanapi pelat ngecas nirkabel;
【Kontrol Toél Sareng Standar IPX 5】Salaku earphone nirkabel leres tiasa dianggo dina kaayaan sareng lingkungan anu béda-béda, modél ieu tiasa lulus uji résistansi cai IPX 5. Janten, nalika ngalaksanakeun latihan olahraga, urang tiasa ngagem earphone tws ieu kanggo ngupingkeun musik, ngobrol telepon, atanapi ngadangukeun sababaraha program nirkabel;
【Asesoris Anu Sayogi Kanggo Gampang Dipaké】Biasana, asesorisna bakal kalebet bagian ieu, pituduh gancang, 3 ukuran tip ceuli silikon khusus, sareng kabel muatan listrik;

T15 tws (6) T15 tws (7) T15 tws (10) T15 tws (11) T15 tws (13) T15 tws (17) T15 tws (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami