Modeu kaulinan Latency Rendah Kontrol Toél RGB Lampu Dual Supir Ngadukung Earbuds Earphone nirkabel Leres

Pedaran pondok:

Solusi Bluetooth: ATS3015 V5.0

Kisaran: dugi ka 10M

Kamampuh Li-batré: 3.7V, 30 mah

Waktos ngobrol: 2.5H

Waktos maén musik: 3H

Waktu sayaga: 48H                                                                                         

Ngecas waktos: 1.5H


Detil Produk

Ngaran Produk : T26

Impedansi: 16Ω

SPL: 96 ± 3dB (dina 1000Hz)

Dihaturkeun kakuatan: 10mW

Kamampuh agrégat: 15mW

Tanggapan Frékuénsi: 20Hz-20,000Hz

Unit Mikropon: MEMS 2718

Diréktipitas: 

SPL: -42 ± 3dB

Impedansi: ≤2.2kΩ

Tanggapan Frékuénsi: 100Hz-10,000Hz

Tegangan operasi: 2V

Kotak carjer:

kotak carjer ngecas ayeuna: 300 mah

Li-batré: 3,7 V, 500 mAH

Standy ayeuna: 100uA

Ngecas waktos kanggo dua Ceuli: 5 waktos

kotak ngecas waktos ngecas: 2H

Driver Endah Bass Dual Neodymium 6mm Supir】 Gampang mendakan dua potongan

Supir kualitas warna emas tina perumahan hareup transparan tina TWS ieu

ceuli. Ieu dirancang pikeun pangalaman midangkeun pamungkas sareng ngupingkeun musik

pangalaman;

【Kalayan Mode Kaulinan Nirkabel Latén Rendah】Éta dirarancang nganggo ATS 3015

chipset Bluetooth nirkabel kualitas luhur, dirancang sareng modeu kaulinan sareng

modeu normal. Modeu kaulinan dirancang sacara propésional pikeun ngirim gancang sareng

tujuan kaulinan latency low. Sareng, modeu normal dirancang pikeun telepon,

ngupingkeun musik, sareng komunikasi online nirkabel sanés ngalangkungan dukungan alat

Bluetooth. Kadua modus tiasa silih gentos ku cara noel;

【Lampu RGB Dina Batré & Earpieces】Earpiece dirancang sareng lampu RGB sareng didesain kanggo logo khusus sareng lampu. Dina kotak batre, unggal sisi didesain sareng lampu RGB sareng nalika anjeun muka kotak batre atanapi ngecas batréna dina jero batréna, lampu RGB bakal otomatis dialihkeun. Sareng, pikeun lampu RGB, éta tiasa disesuaikan dumasar kana sarat unggal proyék pikeun ngadamel produk ieu kalayan langkung seueur bédana;

Design Desain Perumahan Ergonomis Kanggo Kabugaran Unik】Padahal earphone tws ieu didesain sareng 2 potongan supir anu diaméterna, 6mm, tim rékayasa kami ogé ngagosok rékayasa perumahan pikeun mastikeun waktos lami nganggo kabugaran sareng earbuds linggih dina jero Ceuli stabil. Samentawis éta, ieu ilahar persis dumasar kana kinerja akustik kualitas luhur ogé.

Battery Batré 50mAh Kanggo Ceuli & Batré 500 mAh Kanggo Batré Batré】Di jero perumahan, aya batréna 50mAh dina unggal perumahan, sareng kapasitas batréna dina jero kasusna nyaéta 500mAh. Kalayan batréna, earphone tiasa dianggo 6 jam. Sareng, batréna tiasa ngecas earphone salami 3 kali langkung. Sacara sadayana, ku pangrojong listrik ti kasus ieu, earphone ieu tiasa dianggo 18 jam langkung. Sareng, stop kontak ngeusi batre nyaéta USB C.

T26-1 (4) T26-1 (5) T26 (7) T26 (1) T26 (2) T26-1 (11) T26-1 (1) T26-1 (6) T26-1 (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami