Tentang Kami

Dongguan Yong Fang Electronics Technology Co., Ltd. 

nyaétasalah sahiji pabrik profesional ti Donguan, Guangdong, Cina. Kami gaduh langkung ti 23 taun pangalaman jasa manufaktur OEM sareng ODM internasional ngeunaan Headphone sareng earphone nirkabel & kabel.

Kusabab didirikeun taun 1998, kami fokus kana ngarancang, ngadamel, sareng pamasaran headphone nirkabel & kabel kualitas luhur. Ayeuna, seri produk utama kami nyaéta headphone aktif anu ngabolaykeun headphone, earphone stereo nirkabel sajati, earphone midangkeun mikropon dual, headphone nirkabel, earphone olahraga nirkabel sareng earphone kabel.

Di pabrik ukuran 6000 méter pasagi urang sareng peralatan lengkep, aya 8 jalur produksi anu saé. Sadayana, urang gaduh langkung ti 120 pagawé anu terampil sareng berpengalaman. Kapasitas produksi sadidinten dugi ka 5000-8000 PCS. Di sagigireun éta, urang gaduh tim R&D propésional pikeun desain anyar anu asli sareng kréatip, kalebet insinyur 3D, insinyur éléktronik, insinyur akustik, ngarancang grafik sareng seueur deui.

Pikeun sadaya produk ti pabrik kami, aranjeunna leres-leres dipariksa ku tim kami dumasar kana reliabilitas sareng standar kaamanan di laboratorium uji reliabilitas standar kami, sareng pikeun kaseueuran produk, éta nganggo CE, ROHS, Reach, FCC, Sound pressure, KC sareng laporan tés atanapi sertipikat sanés.

Tujuan kami pikeun janten pasangan manufaktur global jangka panjang anu hadé pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé. Dugi ka ayeuna, kami parantos jujur ​​sareng sacara propésional nyayogikeun produk asli, kréatip, sareng kualitas sareng palayanan berorientasi kapuasan pelanggan ka langkung ti 100 pelanggan ti langkung ti 87 nagara sareng daérah anu béda.