Warta

  • Noise Aktip Ngabolaykeun Headphone Nirkabel

    Upami urang nyandak hiber, pikeun kelas bisnis, biasana kedah aya over head aktif noise canceling headphone. Sedengkeun, salami kahirupan urang sadidinten, sateuacan ngaleupaskeun polong udara max, headphone anu ngabolaykeun sora aktif nyaéta ...
    Maca deui
  • Nerangkeun Earbuds Wireless Wireless Latency Leres Pikeun Kaulinan

    Téknologi sambungan Bluetooth nirkabel diénggalan ka 5.0, janten téknologi bluetooth seueur dianggo pikeun konéksi atanapi komunikasi. Salaku éléktronika konsumén sapopoé anu diperyogikeun, headphone Bluetooth, leres nirkabel ...
    Maca deui
  • Dina Ceuli Kaulinan Kabel Headset Kalayan Mikrofon Boom

    Kalayan ngembangkeun téknologi énggal dina telepon sélulér sareng gim, ayeuna, urang tiasa maénkeun sagala rupa jinis kaulinan liwat telepon sélulér, tibatan laptop kaulinan pc komputer. Samentawis éta, beuki seueur jalma nyéépkeun waktos luang dina ...
    Maca deui