Panganyarna global supir dinamis dual Touch Touch Wireless Earbuds Gaming Earphone

Pedaran pondok:

Solusi Bluetooth : ATS3015 V5.0

Jarak damel: dugi ka 10M

Kamampuh Li-batré: 3,7 V, 50 mah

Waktu ngobrol : 4H (dumasar kana volume 50%)

Ngecas waktos: 1.5H

Unit Supir : ¢ 6mm * 4

Impedansi : 16Ω

SPL : 96 ± 3dB 

Dihaturkeun kakuatan: 10mW

Kamampuh agrégat : 15mW

Tanggapan Frékuénsi : 20Hz-20,000Hz

Mikropon:

Jarak damel : Omnidirectional 

SPL : -42 ± 3dB

Impedansi : ≤2.2kΩ

Tanggapan Frékuénsi : 100Hz-10,000Hz

Tegangan operasi : 1.8V

Ngecas Box Spesifikasina :

Bagian anu tunggal ngeusi arus: 40 mA

Ngecas arus: 300 mah

Kapasitas Batré : dikirim 500 mAH

Ayeuna damel sayaga : 0,1 mA

Waktu sayaga: 100 dinten

Waktos muatan minimum pikeun duanana Ceuli: 3 kali

Ngecas waktos: 1.5H

 


Detil Produk

Ngaran Produk : T17

Stabil ATS Chipset, Vérsi5.0Earbuds nirkabel leres ieu didasarkeun kana chipset ATS high end, ATS 3015, dipidangkeun kalayan kinerja Bluetooth anu stabil sareng latency anu handap;

Mikrofon Dual MEMS Pikeun Noise Cancelling Talk Desain mikropon Dual MEMS didukung ku téknologi ENC pikeun komunikasi anu jelas kualitas luhur anu jelas;

Supir Ultimate Bass High Clarity 6mm Neodymiumkualitas luhur stereo 6mm neodymium di jero perumahan akustik anu digarap sacara propésional sareng sacara ergonomis baranahan sora bass anu jero pisan anu jelas; 

Fitur Latency Rendah Ultimate Pikeun Mode Kaulinan Éta ngadukung modeu kaulinan latency super lemah, nalika urang maénkeun kaulinan, urang ampir tiasa ningali, nguping, ngaraosan sareng ngaréaksikeun naon anu kajantenan di buruan sacara épéktip. Ieu sababna ayeuna, seuseueurna jalma nganggo headphone kaulinan kabel, tibatan headphone kaulinan nirkabel, khususna pikeun pamaén gim profesional. Kalayan paningkatan dina latency, ayeuna, beuki seueur headset midangkeun nirkabel bakal janten pilihan favorit kaulinan;

USB C Case Batré Ngadukung Ngecas NirkabelTetep ditingkatkeun sapinuhna, stop kontak ngecas listrik mikro 5 pin umum diganti ku stop kontak USB C anu populér. Naon deui. Modél ieu tiasa didesain ku dukungan pangisian daya nirkabel. Ieu mangrupikeun fitur sareng fungsi opsional pikeun modél kieu. Kalayan fitur ieu, batréna tiasa diisi deui ku kabel USB C atanapi pelat ngecas nirkabel;

Asesoris Sayogi Kanggo Gampang GunaBiasana, asesorisna bakal kalebet bagian ieu, pituduh gancang, 3 ukuran tip ceuli silikon khusus, sareng kabel muatan listrik;

T17黑蓝色主图-3 T17黑蓝色主图-2 T17黑蓝色主图-1 T17-3 T17-2 T17-1 T17-黑蓝色-6 T17-黑蓝色-4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami