Headset nirkabel ANC

  • Noise Aktip Ngabolaykeun Headphone Nirkabel

    Upami urang nyandak hiber, pikeun kelas bisnis, biasana kedah aya over head aktif noise canceling headphone. Sedengkeun, salami kahirupan urang sadidinten, sateuacan ngaleupaskeun polong udara max, headphone anu ngabolaykeun sora aktif nyaéta ...
    Maca deui