Taros Kami

Alamat

No.12, Long'an Road, Shigu, Tangxia, Dongguan, Guangdong, Cina

Telepon

0769-86255736

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami