Headset kaulinan

  • Dina Ceuli Kaulinan Kabel Headset Kalayan Mikrofon Boom

    Kalayan ngembangkeun téknologi énggal dina telepon sélulér sareng gim, ayeuna, urang tiasa maénkeun sagala rupa jinis kaulinan liwat telepon sélulér, tibatan laptop kaulinan pc komputer. Samentawis éta, beuki seueur jalma nyéépkeun waktos luang dina ...
    Maca deui