Kontrol Noise Aktif Custom Made Logo low moq ngepaskeun casque earphone ANC 808 Bluetooth Wireless Headphone Kalayan Mikropon

Pedaran pondok:

Ukuran produk: 175 (L) * 80 (W) * 200 (H) MM;                

Solusi Bluetooth: BK 3266 V5.0                        

Solusi ANC: LM5896    

Profil dukungan A2DP / AVRCP / HFP                                                                

Unit supir: 40mm, 32ohm;

Réspon frékuénsi: 20Hz-20KHz;                            

Catu daya: 3.7V, Batré Litium 400mAh;

Kaluaran kakuatan: 35mW;                                                

Rentang frékuénsi réduksi noise: 40-600Hz; 

Tingkat réduksi noise maksimum: 20 +/- 2dB;

Noise Réduksi frékuénsi pusat: sakitar 100Hz-300Hz;

Jarak damel: 10Méter;                                      

Jam damel: dugi ka 10 jam;


Detil Produk

Ngaran produk : ANC-808

No Noise Aktip Ngabolaykeun Hingga 18-22dB】Headphone ANC ieu tiasa sacara aktip ngadeteksi gangguan lingkungan via sistem pembatalan noise aktif anu diwangun di jero headphone. Éta dirarancang sareng téknologi Feed Forward ANC. Tingkat réduksi noise ti 18 dB dugi ka 22 dB. Janten, nalika kami nuju hiber, karéta, metro, atanapi jalan-jalan di jalan umum atanapi mall, headphone ANC ieu tiasa ngabatalkeun sora-sora sareng nyiptakeun dunya anu pas pikeun anjeun;

Drivers 40mm supir bass neodymium kuat】Spéker pikeun headphone ieu dikustomisasi dumasar kana struktur perumahan akustik didukung ANC. Éta baranahan bass anu super kuat kalayan sora anu jernih. Upami urang ngaktipkeun fungsi ANC, pangalaman ngupingkeun atanapi komunikasi bakal endah;

Design Desain Tumbuh & Cahaya Beresih 【Headphone pangirangan noise ieu tiasa diperpanjang pikeun nyukuran ukuran sirah tina pangguna anu sanés. Sareng, earpieces tiasa ditilepkeun ka jero, desain rékayasa struktur anu tiasa robih ieu janten headphone nirkabel ieu tiasa dilipet janten ukuran anu alit pisan. Headphone na didamel tina bahan plastik kualitas beurat beurat sareng bahan kulit super lemes. Ku ngalakukeun éta, headphone tanpa kabel ieu hampang;

【Tetep Gawe 12 Jam Tanpa Eureun】Aya batré litium rechargeable 400mAh dina headphone. Biasana, éta tiasa dianggo 12 jam tanpa lirén. Upami pindah kana fungsi ANC, éta tiasa dianggo 10 jam tanpa lirén.
【Dirancang a 3.5mm Aux In Socket】headphone nirkabel ieu tiasa dianggo salaku headphone kabel. Éta dirarancang kalayan stop kontak audio standar 3.5mm universal. Sareng, aya kabel audio 3.5mm dugi 3.5mm tambahan salaku asesorisna. Janten, headphone Bluetooth nirkabel ieu tiasa dianggo salaku kabel universal anu normal pikeun headphone musik sirah.

Accessories Asesoris Khusus & Pilihan Ekstra】Pikeun headset anc ieu, asesoris standarna bakal gancang pituduh, kabel ngecas listrik, kabel audio, sareng asesoris opsional nyaéta kantong portabel sareng kasus EVA anu diminum. Kusabab headphone nirkabel ieu tiasa ditumpes, upami nganggo kantong anu khusus atanapi kasus eva khusus, éta bakal rada merenah pikeun urang nyandakna dimana waé urang indit.

黄色_01 黄色_03 tu (8) tu (1) tu (3) tu (2) tu (4) tu (5) 黄色_09


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami