OEM Custom Logo Dual Driver Wired Gaming headset earphone EP-1245 Kalayan Mikropon pikeun telepon sélulér Xbox, PS4

Pedaran pondok:

Dual Supir Spesifikasina: 

Diaméter unit supir: 6MM

Impedansi: 16Ω

Sensitipitas: 98dB +/- 3dB

Réspon Frékuénsi: 20Hz ~ 20KHz

Max. kakuatan input: 30mW

Panjang kabel: kabel TPE, 1.2M

Colokkeun audio: 3,5mm dilapis emas, bentukna L    


Detil Produk

Boom Mic Spesifikasina:

Diaméter Mic: Ø4.0MM

Impedansi: ≤2.2KΩ

Sensitipitas: -38dB +/- 3dB

Diréktipitas: Ominidirectional

Jinis colokan: 3,5mm emas-dilapis

Panjangna: 10CM

In-line Mic Spesifikasina:

Diaméter Mic: Ø4.0MM

Impedansi: ≤2.2KΩ

Sensitipitas: -42dB +/- 3dB

Diréktipitas: Ominidirectional

Design Desain Sopir Dual Neodymium 6mm】Pikeun unggal sisi earpiece, di jero perumahan akustik, aya 2 PC supir neodymium bass 6mm anu kuat. Pikeun persis ningali supir di jero sareng ngaraosan kakuatan sora, payuneun perumahan earphone transparan. Aranjeunna tiasa nyababkeun sora bass anu jero sareng kajelasan anu luhur pikeun komunikasi sareng pengalaman midangkeun anu endah;

【Kalayan Mikropon Boom Fleksibel Anu tiasa dicabut】Pikeun komunikasi online anu gampang sareng ngaluyukeun arah sareng sudut mikroponna, Éta ngagaduhan mic boom anu tiasa dicabut sareng fleksibel. Janten, ku headset kaulinan ieu, urang tiasa mastikeun obrolan anu jelas;

【Multi Fungsi Dina Jalur Jauh Jauh】Mikropon sejajar dirancang pikeun kontrol volume, kontrol bisu mikropon, seléksi musik, muter musik, ngajawab telepon, sareng nolak telepon. Jauh ieu tiasa dianggo sareng mikropon boom sareng mikropon inline dina jero kadali jarak jauh;

System Sistem Gawe Mikropon Smart Smart Di jero】Kalayan sistem kerja co mikropon anu dirancang sacara propésional dina jero kadali jarak jauh, mikropon boom sareng garis mikropon tiasa sacara pinter gawé bareng sareng sadaya fungsi tiasa dikontrol ogé ku jauh jarak jauh tina inline. Upami urang nyolok kana mikropon boom, mikropon inline bakal lirén damel, sareng urang gaduh pembicaraan ngalangkungan mikropon boom; upami urang nyolokkeun mikropon boom, mikropon inline bakal mimiti jalan sacara otomatis, sareng urang gaduh ceramah ngalangkungan mikropon inline di jero kadali jarak jauh. Sareng, henteu masalah urang nganggo mikropon boom atanapi mikropon inline, komunikasi tiasa dikontrol ogé ku jauh kadali jauh;

Jack jack audio 3.5mm Universal Cocog sareng kaseueuran alat】 Éta dirarancang kalayan jack audio 3.5mm universal, éta tiasa dianggo kalayan kaseueuran telepon sélulér, bantalan, laptop, PC, sareng pamuter audio. Salaku earphone kaulinan anu kreatif, éta dirancang pikeun alat kaulinan, Mobile Gaming, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 5, PS4 Pro sareng PS4 PS5;

【Asesoris pikeun pangalaman anu langkung saé sareng kasaluyuan anu hébat】Biasana, earphone disarengan ku aksésori ieu, tip silikon dina tilu ukuran anu bénten-bénten, S, M, sareng L. Janten, urang tiasa milih tip ceuli anu leres pikeun kabugaran anu langkung saé. Sareng, pikeun gampang digunakeun, éta biasana hadir sareng pituduh gancang. Ku jalan kitu, upami peryogi langkung aksésoris, sapertos adaptor usb c, konektor PC, sareng seueur deui. Kami resep nyayogikeun jasa khusus ieu.

2_01 2_02 2_03 2_04 2_05 2_06 2_07 2_08 2_09 2_10


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk